ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Lajme

Njoftim - Gota me barcod 0491316000035 ZF-006F

Të nderuar Klientë,

 

Ju informojmë se produkti në foto (gotë me barcod 0491316000035 ZF-006F) për shkak se ka rezultuar mbi kufinjtë e lejuar të BPA nuk do të tregtohet në vijim në asnjë nga dyqanet JUMBO.

 

Ju lutemi nëse keni blerë produktin si më lart të mos e përdorni, por ta ktheni në secilin prej dyqaneve JUMBO dhe do rimbursoheni automatikisht.

 

Ju falendërojmë për mirëkuptimin dhe ju sigurojmë që do të mbrojmë në çdo rast interesin konsumator.