ORARI
E hënë - E dielë: 09:00 - 10.00pm

Lajme

Lajmërim mbi produktin Frozen Diseny printuar në pjatë

Të nderuar Klientë,

Ju informojmë se produkti Frozen snowflakes WR Plate (Frozen Diseny printuar në pjatë), për shkak se ka rezultuar mbi kufinjtë e lejuar të melaminës nuk do të tregtohet në vijim në asnjë nga dyqanet JUMBO.

 

Ju lutemi nëse keni blerë produktin si më lart të mos e përdorni, por ta ktheni në secilin prej dyqaneve JUMBO dhe do rimbursoheni automatikisht.

Ju falendërjmë për mirëkuptimin dhe ju sigurojmë që do të mbrojmë në çdo rast interesin konsumator.